heartfil-indoor-air-quality

Adem beter met Heartfil

Heartfil levert schone lucht bij bedrijven en particulieren. Met onze media, filters, systemen en expertise kunnen we de luchtkwaliteit en het binnenklimaat verbeteren.

Onze systemen elimineren fijnstof, geuren en zijn duurzaam door energie te besparen. Deze factoren dragen bij aan de gezondheid en comfort van aanwezigen in een gebouw. Heartfil biedt verscheidenen filtermedia voor complexe verontreinigingen. Zo worden diesel uitlaatgassen, tabaksrook en geuren van schoonmaakmiddelen verwijderd.

Wij bieden de volgende producten en diensten aan:

Stoffiltratie

    • Het gebruik van een Heartfil filterproduct om fijnstof en geuren te verwijderen, kan een grote bijdrage leveren aan gezonder ademen.

Filtratie van gasvormige verontreinigingen

    • Heartfil levert originele Purafil chemische filtermaterialen. Uiteraard inclusief de lage drukval en zuinige GridBLOK technologie.

Filtersystemen

    • Wij leveren installaties op basis van disposable modules (thin-bed). Afhankelijk van het binnenklimaat bieden wij oplossingen op maat voor luchtzuivering.

Ontwerp

  • Heartfil ontwerpt uw installaties voor schone lucht op basis van de actuele richtlijnen van o.a. de ANSI/ASHRAE Standard 62.1-2013 en ASHRAE Indoor Air Quality Guide.

Onderhoud:

    • De Heartfil servicedienst onderhoudt uw systemen voor een schone luchtgarantie, 24 uur per dag.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat.