heartfil-slider-16

24/7 – Service:

Heartfil heeft een uitgebreide service programma. Onze diensten omvatten het meten van het klimaat, inspecteren van ruimte en apparatuur, het bemonsteren van filtermedia en het opstellen van een vervangingsprotocol.

heartfil-slider1

Filtermedia levensduur analyse:

Als service bieden wij Purafil laboratoriumanalyses van filtermedia aan om de resterende levensduur te bepalen. Een datum voor vervanging kan dan worden gepland zodat de gezuiverde ruimte niet wordt blootgesteld aan gasdoorbraak of dat media te vroeg wordt vervangen.

heartfil-slider14

Inbedrijfstellen filtersystemen:

Heartfil komt naar het werk op het moment dat de filtersystemen in bedrijf worden gesteld om zeker te stellen dat alles naar behoren functioneert. Wij controleren de werking van het filtersysteem en garanderen dat de gevraagde zuivere lucht ook daadwerkelijk wordt geleverd.

heartfil-slider4

Luchtkwaliteit Assessment:

Heartfil biedt Corrosie Classificatie Coupons ( CCC ) aan om vast te stellen of uw omgeving veilig is voor elektronica. Als onderdeel van Heartfil ’s evaluatie-programma, worden coupons geanalyseerd en versturen wij een uitgebreid rapport inclusief de vastgestelde ISA Classificatie, de gemeten gassoorten en -concentratieniveaus en de effecten door luchtvochtigheid.

heartfil-consultancy

Advisering:

Heartfil biedt haar klanten technische ondersteuning . Wij staan tot uw dienst voor het uitvoeren van site survey , het evalueren van uw klimaat en het opstellen van een filtersysteemspecificatie.